Sekretess och cookies

Sekretesspolicy

Vi respekterar integriteten för de som besöker webbplatsen och säkerställer att de personuppgifter du anger behandlas konfidentiellt. Behandlingen av personuppgifter sker i enlighet med kraven i personuppgiftslagen.
Syftet med databehandlingen
Vi behandlar dina personuppgifter för att kunna avtala om och leverera de tjänster du begär och för att hantera därpå följande kontakter, inklusive resultaten av aktiviteter som syftar till att utöka vår kundbas.
Om du fyller i ett kontakt- eller registreringsformulär eller skickar ett e-postmeddelande till oss sparas den information du delar med dig av.

 

Klick- och besöksstatistik

Vi registrerar allmän information om besökarna på vår webbplats. Det innebär att IP-adressen till din dator, användarnamn, tidpunkt för besöket och den information som din webbläsare tillhandahåller registreras och används för statistisk, analys av besök och klick på webbplatsen. Vi använder denna information för att optimera webbplatsens funktion.
Vi försöker att göra dessa uppgifter så anonyma som möjligt

 

Google Analytics

Vi använder Google Analytics för att studera hur användarna utnyttjar webbplatsen och för att se hur effektiva våra AdWords-baserade annonser på Googles söksidor är. Resulterande information, inklusive adressen till din dator (IP-adressen) överförs till och lagras av Google på servrar i USA. Du hittar mer information i Googles sekretesspolicy samt i den policy som gäller specifikt för Google Analytics.
Google använder den här informationen för att avgöra hur vår webbplats används, för att ta fram rapporter om webbplatsen som skickas till oss och för att informera sina annonsörer om hur effektiva deras kampanjer är. Google kan komma att överföra denna information till tredje part i de fall då de är juridiskt förpliktigade att göra detta, eller då sådana tredje parter behandlar informationen å Googles vägnar. Vi kan inte påverka detta. Vi har inte gett Google tillstånd att använda erhållen analysinformation i samband med andra Google-tjänster.

 

Google Adwords

Vi använder Google AdWords för att göra reklam för våra produkter och tjänster på Googles söktjänst och inom ramarna för nätverket Google Display. Den cookie som sparas från denna webbplats ger Luxaflex® information om besökare som har anlänt via Google AdWords-annonser. Denna information används för optimering så att du i framtiden får se mer relevanta annonser.

 

Sociala medier

Denna webbplats kan innehålla knappar för att puffa för vissa sidor eller dela dessa på olika sociala nätverk. Dessa knappar skapas av programkod från de sociala medierna. Denna programkod ger upphov till en cookie (se ovan).

Läs de sociala mediernas sekretessavtal (som kan ändras med jämna mellanrum) för att se vad de gör med dina personuppgifter som de behandlar med denna programkod.

 

Nyhetsbrev

Vi kan komma att sända nyhetsbrev som vi använder för att informera intresserade parter om nyheter inom vår bransch och närliggande frågor. Alla nyhetsbrev innehåller en länk för att avsluta prenumerationen.

 

Användning av cookies.

Vi använder cookies. En cookie är en liten fil som innehåller information om vår webbplats, och din webbläsare sparar denna cookie på din dators hårddisk. Vi använder cookies för att spara dina inställningar och önskemål. Du kan inaktivera användningen av cookies i din webbläsare.

På vår webbplats är det det amerikanska företaget Google som skapar och sparar cookies. Detta ingår i deras Analytics-tjänst. Vi använder denna tjänst för att undersöka och få rapporter om hur besökarna använder webbplatsen. Google kan komma att överföra denna information till tredje part i de fall då de är juridiskt förpliktigade att göra detta, eller då sådana tredje parter behandlar informationen å Googles vägnar. Vi kan inte påverka detta.

 

Ta del, korrigering och radering av personuppgifter

Om du har en relation till vårt företag har du rätt att ta del av de personuppgifter vi har sparat om dig. Allt du behöver göra är att skicka in en skriftlig förfrågan. Om du upptäcker att informationen innehåller felaktigheter kan du skriva till oss för att begära att vi ändrar eller raderar uppgifterna. Du kan också skriva till oss om du inte vill bli kontaktad angående information om våra produkter och tjänster. All sådan kontakt ska ske skriftligen till följande adress:

E-post: info@envokeit.com
Telefon: +46 8 587 633 10

 

Anpassat sekretessavtal

Vi förbehåller oss rätten att ändra detta sekretessavtal. Alla förändringar publiceras på denna webbplats.